Opbevaring

Andy Warhol gjorde det, som man i dag nok ville kalde for hamstring. Han havde det med at købe en masse små ting og så gemme dem i papkasser, som han så valgte at sende til opbevaring. Men på en måde var det en utrolig smuk handling, da han kaldte disse papkasser for time capsules, tidskapsler på dansk.

Da han døde, fandt man ud af, hvad han helt præcist mente med det. For da nogle af disse tidskapsler blev åbnet, var det som om, at man levede i det år, hvor tidskapslen var blevet skabt.

Det er en smuk måde at gemme minder på, som enten dine børnebørn eller dig selv om 50 år ville nyde. Tænk på hvis du i dag kunne åbne en flyttekasse med alle de genstande, som din oldemor mente, at man skulle bruge.

Men vi vil ikke anbefale, at du fylder hele dit hjem op med tidskapsler, for så vil du ikke have plads til nogle andre ting i dit liv. I stedet vil vi anbefale dig, at du sender alle dine tidskapsler til opmagasinering. Du kan så give en nøgle til dine børn, så de også har adgang til dem.

Hvad kan du gemme i en tidskapsel?

En fornuftig blanding af noget som har betydning for dig. Det kan både være en harddisk fyldt med billeder af hele din familie samlet. Det kan også være elektronik, som du var glad for på nuværende tidspunkt.

Udviklingen inden for teknologi går så hurtigt, at det allerede nu ville være interessant for dine børn, hvis de kunne se elektronik fra din tid. Eller tænk hvis du kunne se elektronik fra dine forældres tid. Du vil sikkert have en masse spørgsmål til dem.

Vi vil også anbefale, at du udskriver nogle billeder. Vi ved godt, at det hele i dag er blevet elektronisk, men sandheden er bare, at vi ikke har samme kærlighed til digitale billeder og derfor kan det være en god idé at gemme fysiske billeder. På den måde får du med det samme en god oplevelse, når du åbner din tidskapsel.

Du kan gemme oplevelser eller begivenheder via en tidskapsel. Det kan være, at du gemmer fra din studietid, hvor du boede i Aarhus eller Aalborg, men du i dag er flyttet til Odense. Her bliver det et indblik i det liv, som du engang levede. Her bør du gemme noget, som fortæller dig om den by, som du boede i.

Derfor skal du sende en tidskapsel til opbevaring

Vi anbefaler ikke unødvendig hamstring og vi ved også godt, at det kan virke som spild af plads at gemme en tidskapsel. Det vil det også være i nu’et. Men i fremtiden kommer du til at blive glad for det.

Derfor er løsningen, at du finder et opbevaringsrum til en billig pris, da du bør gemme det over mange år. Du kan altid finde et lidt større rum, så du selvfølgelig også kan bruge det til opbevaring af andre ting.

Så det er til minder og praktiske ting.

Når du flytter til et nyt område, kan du bruge online kalendere og lignende til at finde frem til spændende arrangementer og begivenheder nær det nye hjem.

Leave a comment