Start en succesfuld virksomhed på et kontorfællesskab

Et af de allerbedste råd som du kan få som en nystartet virksomhed er, at du skal finde et kontor. De fleste nye virksomheder er kun 1-2 personer og derfor har du næppe råd til at finde et dyrt kontor til leje. I stedet kan du vælge et kontorfælleskab, som du kan få til en god og billig pris.

I dag kan du finde et kontorfælleskab i samtlige danske byer. Om du bor i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Odense eller et andet sted, er ikke længere særlig vigtigt. Du skal fokusere på at finde noget godt kontorleje, så du hurtigt kan komme videre med din virksomhed.

Derfor starter succesfulde virksomheder der

Hvis du er hoppet ud som selvstændig lige efter skolen, eller hvis du er startet i en hel anden branche end den, som du har arbejdet i, så står du helt alene. På et kontorfælleskab møder du med det samme andre, som enten står i en lignende situation, eller som er kommet længere end dig.

På den måde kan I alle sammen lære af hinanden. Nogle ting er du god til, mens andre på dit kontorfælleskab er gode til andre ting. I ender simpelthen med at hive hinandens niveau op samtidig med at I kan netværke med hinanden.

Starten på et godt netværk

Alle på et kontorfælleskab skal have kunder, uanset hvad de arbejder med. Hvis du har en webshop, skal du sælge til private. Hvis du har et webbureau, sælger du hjemmeside til erhvervslivet. Uanset hvor du er, så kan du lære noget af de andre på dit kontorfælleskab.

For i dag skal man benytte mange af de samme redskaber, uanset hvad man laver. I skal alle sammen lave søgemaskineoptimering, Google Ads, Facebook annoncer osv.

Derfor er det oplagt, at I holder en masse netværksmøder, hvor I kan give jeres erfaring videre til hinanden. På den måde kan du lære af andre og de kan se, hvad du er god til.

Langsomt begynder du også at kunne hjælpe andre på deres projekter, for der er måske nogen, som er bedre til at skaffe kunder, mens du er bedre til at udføre arbejdet.

Mange starter som solo-selvstændige og ender med at gå sammen med andre på deres kontorfælleskab, fordi man finder ud af, at man supplerer hinanden godt. Den slags lærer du ikke, hvis du sidder derhjemme og arbejder.

Selv hvis du bare gerne vil fortsætte med at være selvstændig alene, så kan du sagtens skaffe kunder på et kontorfælleskab. Det kan både være de andre på dit kontorfællesskab, som hyrer dig. Men det kan også være, at deres kunder ser, at du også kan hjælpe dem med noget.

Derfor er det vigtigt, at du hele tiden fortæller om, hvad du kan. For du vil opleve, at du får langt flere kunder, når du først er kommet ud af din komfortzone. Det er ude i virkeligheden, at du finder kunder og derfor er det en god idé med et kontorfælleskab.

En lille forretning som http://hobbyhullet.dk/ vil eksempelvis nyde godt af fællesskabet og netværket i et kontorfællesskab.

Leave a comment